Günlük Menü ve İçecekler

Başlangıçlar

Domates Soslu Karides
(Taze domates sos, sarımsak, kapari, taze maydonoz ile fırınlanmış karides)

Fava
(Tekmil)

Kinoa Salata
(Akdeniz yeşillikleri, parmesan, salatalık, taze soğan, kuru kayısı, kuru incir, ceviz içi)

Portakallı Ahtapot
(Roka, kapari, taze soğan, turunç sos ile)

Taze Mozarella
(Taze suda mozarella, fesleğen ve balzemik soslu fındık domates ile)

Ana Yemekler

Fırınlanmış Levrek Fileto
(Kremalı ıspanaklı belluga mercimeği ile)

Dana Kaburga
(Havuç püresi, ızgara kuşkonmaz ve dört saat ağır ateşte pişirilmiş dana kaburga, kendi özel sosu ile)

Tatlılar

Elmalı Tarçınlı Turta
(Tarçınlı şarap sos, vanilyalı dondurma)